the heap does show the yellow check mark telling me there are new posts... but when I click view new posts, the heap doesn't show up in the view new posts...
Posted on 2003-08-03 18:24:01 by Gunner
The "View all forums in "View New Posts"" option appears to be broken in the user profile.
Posted on 2003-08-03 18:28:49 by donkey
Yeah, that too!
Posted on 2003-08-03 18:35:21 by Gunner
hmm, I see them perfectly fine :/

I see new posts in the heap with the dot and I see them under new posts. I don't know exactly how vbulletin does it but they do tend to set a lot of cookies for bookkeeping. Do you allow all cookies from .win32asmcommunity.net?
Posted on 2003-08-03 18:49:55 by Hiroshimator
Well Hiro, you are the daddy of the board so the board won't give you troubles :grin:

Cookies? Yeah allow them for this board. Never had any problems till now. and the View all post in al forums as Donkey says isn't "sticking" either..
Posted on 2003-08-03 18:55:32 by Gunner
I tried it with Firebird and IE both accept all cookies from win32asmcommunity.net and neither display the Heap in new messages. Neither will permanently set the option either.
Posted on 2003-08-03 18:56:27 by donkey
strange, I don't know what could be causing this. unless for the heap you need to set the specific option in your profile under user options.
you need that set I'll check yours
Posted on 2003-08-03 19:01:07 by Hiroshimator
I fixed your "can't see heap in new posts" issue. I don't know what could cause the "missing yellows with dots" though :/
Posted on 2003-08-03 19:07:27 by Hiroshimator
Hey, there we go! Thanks Hiro:alright:

Yellow dots? What yellow dots? Are you seeing things? :grin:
Posted on 2003-08-03 19:08:50 by Gunner
I'll check that particular piece of code tomorrow to see if it malfunctions.


no, I just misunderstood the original issue :)
Posted on 2003-08-03 19:08:51 by Hiroshimator