Hi

I work with Bogdan Ontanu on developing SolOS, using TASM and RadASM. Using version 2.1.0.1 all was fine, but yesterday i decided to try 2.1.0.6 & 7 and i noticed a problem in those 2 new versions:
All procedures in "Properties" toolbar do not present anymore their parameters. Also this is true when presenting procedure info in the upper status/info bar for mouse over. There is listed only procedure name, but nothing else.

Eugen
Posted on 2005-01-10 01:03:41 by Eugen
Hi Eugen

It would help a lot if you gave an example on one working and one not working.

KetilO
Posted on 2005-01-10 01:45:35 by KetilO
For example, the function defined

API_Debug_Out_String PROC STDCALL
USES eax,ebx,ecx,edx,esi,edi
ARG @@wnd_handle:dword,@@lp_string:dword,@@no_cli:DWORD

..
ret
ENDP

In old version, in upper info bar, on mouse over, it displayed
API_Debug_Out_String, @wnd_handle:DWORD,@@lp_string:dword,@@no_cli:DWORD

In newer versions, it displays only
API_Debug_Out_String

Also, the same is happening in the "Properties" toolbar. When i want to open the combo that displays parameters of the function, nothing happens.
Still, for MASM projects is working fine.

If you need more info, let me know.

Eugen
Posted on 2005-01-10 02:03:34 by Eugen
Thanks Eugen

Fixed in 2.1.0.7 bugtest.

KetilO
Posted on 2005-01-10 06:24:30 by KetilO
On some words when F2 is pressed RadAsm goes into endless loop.
Posted on 2005-02-14 23:56:44 by The Svin
I tried F2 on lable's names - it always provoked RadAsm endless work (99% of processor usage untill in was shut down using kill.exe)
Posted on 2005-02-15 23:40:10 by The Svin