Hi everybody,

Maybe I thinking of this wrong or maybe not, you be the judge. I try to use function 'FindFirstUrlCacheEntryEx' and get error message during assemble 'too few paramaters'. MicroSoft says it takes 9 paramaters but when I look at proto in wininet.inc it has 10 double words. Something is not right. How do I fix this?

btw FindFirstUrlCacheEntry' works fine.

best regards,

czDrillard
Posted on 2001-12-06 09:51:47 by czDrillard
My answer would be to alter the proto, you have to go by what MS have documented.
Posted on 2001-12-06 15:28:13 by sluggy
Thanx sluggy,

I changed wininet.inc proto and got rid of that error. Now new error comes: 'undefined symbol' refering to 'URLHISTORY_CACHE_ENTRY' or any other flag I use gives error message.

this is one of these parameters from MS pages:

dwFilter
Unsigned long integer value that indicates the cache entry types that are allowed. This can be any combination of cache entry types:
COOKIE_CACHE_ENTRY
Cookie cache entry.
NORMAL_CACHE_ENTRY
Normal cache entry; can be deleted to recover space for new entries.
STICKY_CACHE_ENTRY
Sticky cache entry; exempt from scavenging.
TRACK_OFFLINE_CACHE_ENTRY
Not currently implemented.
TRACK_ONLINE_CACHE_ENTRY
Not currently implemented.
URLHISTORY_CACHE_ENTRY
Visited link cache entry.

Any suggestions on how I define this? so not getting error. I'm just using name of flag as parameter not unsigned long int.

any help appreciated.

best regards,

czDrillard
Posted on 2001-12-07 09:06:27 by czDrillard