To Torch:

Sorry to cause so much trouble for you

No problem I like working on bugs.

I wonder what's so different about xp?

Soon I'll have both xp programs, then maybe I can
find out.

You probably had the last problem before, but you
didn't move the size box over there.

Does it repaint after you lift up the left mouse
button?

Let me know while I work on another test.

Thanks,

Ewayne
Posted on 2002-02-10 15:15:21 by Ewayne
It repaints while Im moving my mouse over that way.. but it doesnt repaint consistently. Sometimes it repaints fast so I don't see any white or it disappears after a half a second, other times I can get a good bit of that covered with white before it repaints.

That help any?
Posted on 2002-02-10 15:18:59 by Torch
To Torch:

It sounds like it's trying, but it looks like it
doesn't have enough resources to complete the
painting.

But when it's all messed up does it repaint when
you lift the left mouse button up?

Do you have xp Pro or the home version?

Thanks,

Ewayne
Posted on 2002-02-10 15:30:10 by Ewayne
Yeah it repaints when I let go of the mouse button.


It should have plenty of resources to repaint though. I don't understand why it wouldnt. I have WinXP home and 512 megs of RAM..

I guess I should have posted my specs before eh? :). I have a 1.2GHZ AMD Athlon
Posted on 2002-02-10 15:34:27 by Torch
To Torch:

Try this one, if all else fails I quess I could
keep the sizing box within the bounds of the Work
window.

Or you could down grade to Win9x or NT 4.0:)

Thanks,

Ewayne
Posted on 2002-02-10 15:57:19 by Ewayne
one last thing Ewayne ;)

Do what you did on the tabs and the statusbar.. thats all thats left I think.. they show white.. but the properties and such dont do it anymore :)

Good work fixing a bug :)

Torch
Posted on 2002-02-10 16:01:19 by Torch
To Torch:

See if this fixes the last two problems.

If it does, is there a problem using the sizing handles?

If this fixes the problem I'm going to try to
figure out why I had to do what I did.

Thanks,

Ewayne
Posted on 2002-02-10 16:37:29 by Ewayne
Ok.. this is what happens when I try to resize the dialog..

Also.. if I hold down the mouse button and move back and forth over the resize handles when Im moving the control.. I can "erase" them and they dont show back up until I let go.

The tool tips also cause the white blotches.

Torch
Posted on 2002-02-10 17:17:47 by Torch
BTW.. that last program did fix the tab/statusbar whiteness ;)
Posted on 2002-02-10 17:18:45 by Torch
Hi eko & Torch

I have made a little test app. I guess this is the way other resorce editors do it, so I expect this to work. There might be bugs in the test app, so just try to draw and move controls.

KetilO
Posted on 2002-02-10 17:51:41 by KetilO
Hehe Ket :)

It does the same thing as Ewaynes does except its with tooltips instead of white bloches ;)

Torch
Posted on 2002-02-10 18:45:21 by Torch
Looks like this
Posted on 2002-02-10 18:48:33 by Torch
Torch,
perhaps you need a new graphic card? :)
Or at least a new driver...
Posted on 2002-02-10 18:50:54 by bazik
Perhaps.. but this is the only program it happens on ;)
Posted on 2002-02-10 19:15:46 by Torch
Hi Torch

It seem like your system does not repaint properly when a window is moved. You should have a look at your graphics card configuration. Maybe try to turn off all graphics accelerators. You must have a paint problem with other apps too, are you?

KetilO
Posted on 2002-02-10 19:20:55 by KetilO
Doesnt happen with any other res editor other than yours and Ewayne's

VB and VC++ both work fine.

Torch
Posted on 2002-02-10 19:24:04 by Torch
Hi Torch

As the 'tooltip' I am using a static as a popup. Maybe this is the problem. Give me a little time and I will try a real window.

KetilO
Posted on 2002-02-10 19:28:48 by KetilO
To Torch and eko:

Sorry about the delay, I had to go out for a
couple of hours.

I don't think I like xp.

Why did MS make the changes they did to the paint
routine. It looks like you almost have to force
a paint for everything that needs painting.

Try this one for moving and sizing, I've
repainted almost everything including the
bathroom sink.

Thanks,

Ewayne
Posted on 2002-02-10 19:35:22 by Ewayne
To Torch

Try this test app. In this app I am using a normal window as the tooltip. Let me know. Note, there is still a problem with the size boxes. This will be solved later.

Ewayne.

This is not a XP problem. My XP does not have any paint problems.

KetilO
Posted on 2002-02-10 20:02:52 by KetilO
To KetilO:

Then your saying it's a machine dependent problem?

Ewayne
Posted on 2002-02-10 20:22:49 by Ewayne