Hi free2000fly

Miss alignment problems comes next. My main concern at the moment is to make RadASM stable.

In this test version of RadASM I have enabled all the events that seem harmless.

Does it still work?

KetilO
Posted on 2002-11-03 09:25:38 by KetilO
hi KetilO


oh it is terrible , the snapshort like this:
Posted on 2002-11-03 09:44:24 by free2000fly
Hi free2000fly

Not very readable, even for a Chinese. :grin:

I am getting close but more testing is obviously needed.

KetilO
Posted on 2002-11-03 09:54:25 by KetilO

Hi all

I am trying hard to find out what is going wrong here.

Here is a little test project with source. It hilites comments in almost the same manner as RadASM does.

It will not support Chinese in comments.
What I want to know if this prog also hangs.

KetilO


Hi,KetilO
I put a picture to yor test.You can get out Yes or No by yourself.Yes it is no crash.
It works fine?
Posted on 2002-11-04 00:25:14 by jingulong
Hi jingulong

Hmm...

There seem to be a font height confusion.

KetilO
Posted on 2002-11-04 05:16:28 by KetilO
Hi all

I have uploaded 1.2.1.7 to my web site.

It handles Chinese characters with the limitation that the richedit does not show character 0ADh

KetilO
Posted on 2002-11-12 04:02:34 by KetilO
Hi.KetilO
There are some problem about chinese font. Where can find "Option...\Use chinese"?
Posted on 2002-11-12 18:03:48 by jingulong
Hi jingulong

On Options / Code Editor Colors, check Use hiliting and Use dbcs. Make sure that the comments and string color differs from Fore color. Use Option / DBCS font to select Chinese font.

KetilO
Posted on 2002-11-13 00:13:28 by KetilO
Oh, see that !? what's wrong?
Posted on 2002-11-13 07:51:16 by jingulong
Oh, see that !? what's wrong?
Posted on 2002-11-13 08:04:23 by jingulong
Hi jingulong

Oh, forgot to mention. I have not solved the input problem yet. As it is now RadASM can only show chinese in an existing file.

KetilO
Posted on 2002-11-13 08:46:25 by KetilO