Hi QvasiModo
I (again) change a lot. I will try to upload new files ASAP. Thanks for help. I think that this loosing of icons have something with my program. I will try (if i "found" somewhere :) ) to fix that. I don't have any problems with icons under win2k and under xp.
stanks
I (again) change a lot. I will try to upload new files ASAP. Thanks for help. I think that this loosing of icons have something with my program. I will try (if i "found" somewhere :) ) to fix that. I don't have any problems with icons under win2k and under xp.
stanks
Ah yes if you are talented in graphics you can make new toolbar buttons and send them to me :alright:
MP3 TAG Editor v1.4.24
stanks
MP3 TAG Editor v1.4.24
stanks
Uhh... now it doesn't even show the mp3 files. And I'm afraid the icons bug is still there... :(
I can't fix bugs until i install win98 or winME. It works ok under 2k and xp. At least here.
stanks
stanks
Zdravo stanks. Tek sam te sada po prvi put video. Dobrodosao na forum.
Sto se tice Win98 testiranja (a i svih ostalih) nabavi "Virtual PC" od connectix-a. Odlican je.
Ja ga koristim vec duze vreme i ne mogu da se pozalim.
Sto se tice Win98 testiranja (a i svih ostalih) nabavi "Virtual PC" od connectix-a. Odlican je.
Ja ga koristim vec duze vreme i ne mogu da se pozalim.
Bok Milos
Nemam ti ja bas previse postova ovdje :( , ali bice bolje :alright: Da znam za te virtualne pc-e i sl., ali nemam bas neke volje za tim...instalirao sam win98 i ispravio gresku kod prikaza tag-a. Jos mi ostaje ispraviti gresku u programu koja, nakon sto zavrsis sa radom, napravi transparentne ikone u quick launch bar-u, start meniju. Negdje sam nasao u msdn-u sto bih trebao medjutim vise ne znam gdje :confused:
btw ti si preveo prvih desetak (ili vise) tutoriala od Iczeliona?
stanks
Nemam ti ja bas previse postova ovdje :( , ali bice bolje :alright: Da znam za te virtualne pc-e i sl., ali nemam bas neke volje za tim...instalirao sam win98 i ispravio gresku kod prikaza tag-a. Jos mi ostaje ispraviti gresku u programu koja, nakon sto zavrsis sa radom, napravi transparentne ikone u quick launch bar-u, start meniju. Negdje sam nasao u msdn-u sto bih trebao medjutim vise ne znam gdje :confused:
btw ti si preveo prvih desetak (ili vise) tutoriala od Iczeliona?
stanks
Pa vidis da i ja nemam tako puno postova. Nemam vremena za programiranje kao sto bih voleo. Aha, ja napisah nekih prvih 16 prevoda tutoriala. Radim na njima kada god nemam da radim nista pametnije i ne mrzi me :-) Ovaj 17. mi je pri kraju ali nikako da se smilujem da ga dovrsim. A sada na eng jer stvanro nema smisla :)
I just ran the program in VPC. It's weird it destroys icons in such way but I suppose the problem should be easy to track down.
Just make sure once you find the problem post the reason why over here :cool:
I just ran the program in VPC. It's weird it destroys icons in such way but I suppose the problem should be easy to track down.
Just make sure once you find the problem post the reason why over here :cool: